Projectleider Sport

7 december 2017

BOUNZ® Projectleider Sport

(M/V – minimaal 25 uur p/week)

 

Bounz® is een jonge en sportieve organisatie die mensen inspireert om te bewegen. Bounz® is gestart als eerste trampolinepark in Europa in 2011  en op het moment zijn er tien Bounz® trampolineparken. Vanwege de groei van activiteiten heeft Bounz® momenteel een uitdagende vacature open staan voor iemand die van aanpakken weet.

Bounz® streeft naar een betrokken samenleving waarin iedereen de kans krijgt om met plezier te bewegen. Bij Bounz® draait het dan ook om “leuk, sportief en betrokken” zijn voor onze bezoekers, partners en medewerkers.

Bij Bounz® kunnen zowel kinderen als volwassenen bewegen en sporten op een laagdrempelige manier in de Bounz® Arena. Daarnaast verzorgen we Bounz®Party’s, Bounz®Fitness, vrijgezellen feesten, bedrijfsuitjes, schooluitjes, Dodgeball activiteiten en tal van andere events voor speciale doelgroepen.

De functie van Projectleider Sport kan een goede eerste stap zijn in je carrière of een logisch vervolg op je huidige baan.

Je belangrijkste werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Initiëren en uitvoeren van diverse (sport)projecten die Bounz® nog sterker op de kaart zetten
 • Leveren van een bijdrage aan het verder ontwikkelen van nieuwe bewegingsvormen en business concepten
 • Lesgeven aan en begeleiden van (speciale doel) groepen in de Bounz® Arena
 • Promoten van Bounz® en werven van nieuwe bezoekers in de verschillende doelgroepen
 • Monitoren van kwaliteit van de dienstverlening in de vestiging
 • Ondersteunen van de Vestiging Manager bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden van de vestiging; receptiewerkzaamheden, verwerken aanvragen, bijhouden administratie, etc..

 

Eigenschappen en ervaring:

 • Je bent ambitieus en staat te springen om nieuwe ideeën te initiëren en uit te voeren
 • Je bent ondernemend, sportief en commercieel
 • Je vindt het leuk om binnen een jonge organisatie te werken waar je ‘Out of the Box’ kunt denken en concepten kan neerzetten voor speciale doelgroepen
 • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau bij voorkeur op het terrein van sport en bewegen en hebt met affiniteit met speciale doelgroepen.
 • Je bent flexibel i.v.m. wisselende werktijden in deze recreatiebranche

Je rapporteert direct aan de Vestiging Manager Bounz® Enschede.

Bounz® biedt een marktconform salaris, flexibele werktijden en een dynamische werksfeer. Een referentietraject en VOG maken onderdeel uit van de procedure. Het aangeboden dienstverband is op basis van minimaal 25 uur waarbij de werktijden ook tijdens het weekend kunnen worden ingeroosterd.

Pas jij in dit plaatje? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Mail je cv en motivatie aan marina@bounz.nl

Voor meer informatie over Bounz®, zie www.bounz.nl

 

 

Last modified: 7 december 2017

Comments are closed.