Hoe kunnen we mensen meer, langer en beter laten bewegen?

17 november 2017

Na het interessante en succesvolle bezoek aan Ziggo Sport is het alweer tijd voor het volgende evenement. Op 1 december brengen we een bezoek aan het internationaal toonaangevende bedrijf Lode Holding. De vier bedrijven: Lode (fabrikant medische ergometrie), ProCare (leverancier van meetapparatuur en meetmiddelen ten behoeve van de gezondheid van de mens en z’n werkplek), aXtion (softwareontwikkeling en innovatieprojecten binnen zorg en welzijn) en Umaco (productontwikkelaar binnen de Life Sciences) bieden samen een breed pakket op het terrein van Life Sciences.

De bedrijven spelen in op de zelfredzaamheid van de mens door onder andere met slimme en innovatieve apparatuur te werken. Ze spelen hiermee voortdurend in op de belangrijke vraag: Hoe kunnen we mensen meer, langer en beter laten bewegen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en te verlengen?”

Op vrijdag 1 december van 16:00 – 18:00 maken we kennis met het succesverhaal van Lode Holding. Ben jij geïnteresseerd in Healthy Ageing? Meld je dan nu voor maandag 27 november aan via projectbureau@alumnisportmanagement.nl. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. VOL = VOL!

Met vriendelijke groet,
Ronald Stevens

Last modified: 17 november 2017

Comments are closed.