Evenement: De Zilveren Bal

2 maart 2017

Met trots mogen wij jullie uitnodigen voor ons tweede evenement van dit jaar, namelijk het schaatsevenement De Zilveren Bal. Op woensdagavond 15 maart vindt ’s werelds snelste schaatsshow plaats in een uitgelichte Elfstedenhal in Leeuwarden. O.a. Ronald en Michel Mulder, Anice Das, Jesper Hospes, Floor van den Brandt, Dai Dai Ntab, Jutta Leerdam en Janine Smit doen mee aan het evenement. Met een DJ, explosieve wedstrijden, entertainment en een waanzinnig publiek is spektakel gegarandeerd. Voorafgaand aan het evenement krijgen wij een korte rondleiding over het evenemententerrein. Het programma ziet er als volgt uit.

18.00 uur – Aanvang
18.15 uur – Rondleiding De Zilveren Bal
19.30 uur – Start De Zilveren Bal
22.00 uur – Einde De Zilveren Bal

Na de rondleiding is er de mogelijkheid om iets te eten en drinken te halen voor de wedstrijd begint. Deze zijn voor eigen kosten.
Opgeven kan tot en met dinsdag 14 maart via projectbureau@alumnisportmanagement.nl. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op!

Last modified: 18 mei 2017

Geef een reactie