Met alumni naar Donar!

31 januari 2017

Alumnivereniging Sportmanagement mag u van harte uitnodigen om een wedstrijd van Donar te bezoeken. Deze wedstrijd vindt plaats op 16 februari aanstaande en zal beginnen om 19.30u. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een lezing plaatsvinden door Nederlands topjudoka Jennifer Wichers en Kris Tuinier, Teamleider van de studie Sport, Gezondheid, Management.
Het programma voor de avond is als volgt:

Programma
17:45 uur: Verzamelen entreehal MartiniPlaza, begeleiding naar zaal 14
18:00 uur: Opening voorzitter Alumni Vereniging
18:10 uur: Jennifer Wichers en Kris Tuinier over StartUp Assist Donar
18:45 uur: Speluitleg zaal 14
19:15 uur: Spelerspresentatie vanaf publiekstribune
19:30 uur: Aanvang wedstrijd Donar op publiekstribune

Consumpties zijn bij deze avond voor eigen rekening.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement óf als u nog vragen heeft, kunt u een mail sturen naar projectbureau@alumnisportmanagement.nl. Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen die wij mogen vrijgeven.

Download hier de flyer.

Last modified: 18 mei 2017

Geef een reactie