College Tour: Olympisch atleet Arnold van Calker

17 februari 2016

Ontmoet Arnold van Calker, Nederlands bobsleeër en voormalig atleet. Remmer in de Nederlandse viermansbob op de Olympische Winterspelen in 2002 en 2010. Naast deze twee Olympische avonturen heeft Arnold de tweede plaats in de Wereldbekerwedstrijd in Köningssee, 2009, gepakt en de vierde plaats op het Europees kampioenschap in 2002. Op donderdag 18 februari komt deze wereldtopper langs op het Willem-Alexander Sportcomplex. Om 9:30 uur zal Van Calker te gast zijn tijdens de College Tour in het auditorium. Lijkt het je leuk om het verhaal over zijn topsportloopbaan te horen en hier zelf vragen over te stellen? Kom dan langs! Tijdens de College Tour zal Van Calker vertellen over zijn succesvolle loopbaan, waarin hij veel doelen heeft bereikt en te maken heeft gehad met obstakels. Hoe ga jij om met tegenslagen? Al met al een inkijkje in het leven van een Olympisch topsporter.

Datum: donderdag 18 februari 2016
Tijdstip: 9:30-10-30
Locatie: Auditorium, Willem-Alexander Sportcentrum

Last modified: 17 februari 2016

Geef een reactie