Save the dates: ALV en Beatrixoord Experience

14 april 2015

Binnenkort zal er een extra algemene ledenvergadering georganiseerd worden omdat wij een aantal belangrijke bestuurs- en beleidswijzigingen willen doorvoeren. Het is noodzakelijk dat er een opkomst van 50% van de leden is omdat er een besluit moet worden genomen over de nieuwe statuten, waarbij de alumnivereniging open gesteld zal worden voor alle afgestudeerde SGM-ers. In het nieuwe curriculum van de opleiding is er geen verschil meer tussen sportmanagement (SM) en sportgezondheid (SG), hier willen wij als alumnivereniging graag in mee.

Wanneer de opkomst tijdens de ALV geen 50% is, kan er pas een beslissing genomen worden over de statuten op een tweede algemene ledenvergadering. Om deze reden plannen wij alvast twee ALV’s en wij hopen op een grote opkomst. De eerste algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op 13 mei te Groningen in het Willem-Alexander Sportcentrum. De algemene ledenvergadering start om 19:00 uur.

Beatrixoord Experience
De tweede algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op 29 mei te Haren in het Sportcomplex BEA. Het adres is Dilgtweg 5, 9751 ND Haren. Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering is er de mogelijkheid om kennis te maken met aangepaste sporten, zoals handbiken en rolstoelbasketbal. Voor degene die niet aan het evenement mee kan doen maar wel de algemene ledenvergadering wil bijwonen, start het om 20:00 uur. Meer informatie in de Flyer Beatrixoord Experience.

Beatrixoord Experience

Last modified: 14 april 2015

Geef een reactie