AlumniXperience 2013

21 mei 2013

Vrijdag 17 mei heeft de AlumniXperience plaatsgevonden in Aalsmeer. Om aan de grote vraag van de leden tegemoet te komen om eens iets te organiseren in het westen van het land  is er voor deze plaats gekozen.

Het programma ving aan om een uur of 4 met even gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Toen iedereen weer volledig op de hoogte was van elkaars belevenissen werd er een workshop beachrugby gegeven door een international van het Nederlands rugby elftal. Tijdens deze zware workshop werd beachrugby aangeleerd vanaf de absolute basis, we begonnen met het passen en werkten rustig op naar het partijtje. Het winnende team kreeg een mooie beker uitgereikt.

Toen iedereen weer fris en fruitig was na het douchen hebben wij ons naar het restaurant begeven waar ons een heerlijk diner te wachten stond. Na het diner werd er nagepraat over de dag en over de toekomst van de Alumnivereniging in haar huidige vorm. Dit was een prima discussie met veel inbreng, een goede voorloper op de strategische sessie die geplant staat op 28 juni waar er beslissingen genomen worden over de toekomst van de vereniging.

Al met al was het een geslaagde dag met volgend jaar hopelijk meer deelnemers!

Klik hier voor de foto’s van de AlumniXperience 2013.

Last modified: 21 mei 2013

Geef een reactie