Sportieve activiteit Bossaball

29 mei 2012

Vrijdag 25 mei was een topdag voor de Alumnivereniging. Wellicht heeft u al iets gezien via de platvormen van Twitter en/of Facebook. Afgestudeerden vanuit verschillende jaren zagen elkaar weer eens. In de Galgenwaard te Utrecht werd rond 16.00 uur werd de sportieve activiteit afgetrapt door Wilco Nijland zelf. Iedereen was enthousiast en sprong de longen uit zijn lijf! De invulling van de clinic was wel gericht op de basis van het Bossaball spel. Nog lang niet alle deelnemers hadden in praktijk kennis gemaakt met het spel, dus het was een logische keuze van de organisatie.

Na de Clinic zijn nog enkele leden een hapje gaan eten bij brasserie “Thuis”. Onder een warm avondzonnetje was dit een prima afsluiter van de sportieve activiteit. We houden u op de hoogte van de volgende activiteit die zal worden georganiseerd.

Klik hier voor de foto’s van de sportieve activiteit.

Last modified: 29 mei 2012

Geef een reactie