Nieuwjaarsborrel 2e jaars SM succesvol

25 januari 2012

Op woensdag 18-01-’12 heeft de Nieuwjaarsborrel van de 2e jaars studenten Sportmanagement plaatsgevonden. 30 studenten waren bij de borrel aanwezig. De avond begon om 20.00 uur in het café ‘Het Catshuys’. De borrel stond natuurlijk in het teken van het nieuwe jaar, maar ook konden de studenten elkaar beter leren kennen. Er werd afgetrapt met een ware pubquiz geleid door onze quizmaster Hendrieke, werkzaam bij het Catshuys. Na de quiz was er ruimte om lekker te borrelen en was het nog lang onrustig in Groningen.

De foto’s van de Nieuwjaarsborrel staan onder het kopje Alumni in beeld. Tevens zijn ze te vinden op de Facebook pagina van de Alumniverenigingen, klik hier voor de facebookpagina en ‘Like’ ons.

Last modified: 25 januari 2012

Geef een reactie