Barend Beltman dagvoorzitter sportsymposium

13 november 2011

Voormalig FC Groningen speler Barend Beltman (op de foto links) zal tijdens het sportsymposium ‘Durf te Dromen’ de rol oppakken als dagvoorzitter.

Barend Beltman is in het dagelijks leven sportleraar op het Alfa-College Sport & Bewegen. Daarnaast is hij sportanalist voor RTV NOORD en (bijna) iedere maandag aanwezig bij het sportprogramma ‘Sport om Toavel’. Verder had hij kortgeleden een gastrol in de film All Stars 2.

Barend is een uitstekende dagvoorzitter en discussieleider. Hij staat bekend als een enthousiaste, vlotte prater die vol passie de sprekers en de bezoekers stimuleert na te denken over ‘Durf te Dromen’.  Barend Beltman is enerzijds deskundig en inhoudelijk, anderzijds los en vermakelijk. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach weet hij het publiek te boeien.

Last modified: 13 november 2011

Geef een reactie