Even voorstellen…

28 oktober 2011

Hallo Alumni-leden Sportmanagement,

Wij zijn Sebastiaan, Sander en Youri en volgen momenteel het tweede jaar van Sportmanagement op het HIS aan de Hanzehogeschool in Groningen. Het is de bedoeling dat wij dit jaar voor ons project het bestuur van de Alumnivereniging ondersteunen en professionaliseren. Hopelijk zien we u allemaal tijdens de verschillende evenementen die zullen worden georganiseerd, want we zijn erg benieuwd naar alle verschillende ervaringen binnen de wereld van de Sportmanager!

Klik voor het projectteam op de link voor meer informatie over het team.

Tot 25 november op het Symposium!

Sportieve groeten,

Sebastiaan van de Kasteele
Sander Couperus
Youri Borrink

 


(vlnr: Sebastian v/d Kasteele, Sander Couperus, Youri Borrink)

 

Last modified: 28 oktober 2011

Geef een reactie