Dick Heuvelman

28 oktober 2011

Dick Heuvelman (op de foto weergegeven rechts naast de Paus) is een dromer bij uitstek. Hij heeft zijn sporen verdiend als dé sportverslaggever voor het Dagblad van het Noorden. Hij versloeg alle grote wielervenementen ter wereld en was een even gevreesd als populair columnist. Hij droomde ooit dat de Giro van start zou gaan in Groningen en bedacht dat het TT-circuit van Assen wel een fantastisch podium zou zijn voor een proloog van een grote ronde. Bij de Paus op het bordes (foto) is de basis gelegd voor de G(i)roningen en ook de Vuelta staat ons nog vers in het geheugen.

Dick Heuvelman is een visionair die mensen weet te mobiliseren en plannen weet te realiseren. Tegenwoordig droomt hij over een wielerkoers over de Ringweg van Groningen, het EK basketbal, het aanleggen van een heuse berg in Drenthe zodat het WK wielrennen ook in het noorden georganiseerd kan worden, de Olympiade … en vele andere sportieve dromen.

Op het symposium ‘Durf te Dromen’ van de Alumnivereniging Sportmanagement zal Dick Heuvelman zijn geheim met ons delen. Wil jij weten hoe hij zijn dromen weet te realiseren? Meld je dan nu aan voor het symposium door een e-mail te sturen naar aanmelden@alumnisportmanagement.nl
———————————————————————————————————————————————————————–
Het Sportsymposium “Durf te Dromen” vindt plaats op vrijdagmiddag 25 november – 13.30 tot 16.00 uur – in het Willem Alexander Sportcomplex te Groningen. Sprekers voor deze middag zijn Robbert Klaver (FC Groningen), Dick Heuvelman, en Adri Broeke. De kosten bedragen €25 per persoon. Wil jij erbij zijn, reserveer dan snel een plaats door een e-mail te sturen naar
aanmelden@alumnisportmanagement.nl naam en contactgegevens.  

Last modified: 28 oktober 2011

Geef een reactie