Aanmelden Symposium “Durf te Dromen”

20 oktober 2011

Hoe wordt FC Groningen binnenkort landskampioen?? Hoe ziet de toekomst van Sportmanagers eruit? Wat betekent duurzaamheid in de wereld van sport? Allemaal vragen waar wij antwoord op proberen te vinden tijdens het symposium ‘Durf te Dromen op vrijdag 25 november 2011.

De Alumnivereniging Sportmanagement organiseert het symposium “Durf te Dromen” op vrijdag 25 november 2011 van 13.00 tot 17.00 uur in het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen,Zernikeplein 17. Een interessante middag voor leden van de alumnivereniging, afgestudeerde sportmanagers en iedereen die werkzaam is in de sport.

Het programma van deze middag:
13.00 uur:               Inloop
13.30 uur:              ‘De aftrap’ Alumnivereniging Sportmanagement.
13.45 uur:              Adri Broeke – Het ontstaan van de opleiding Sportmanagement en de ‘nieuwe sportmanager’.
14.15 uur:              Speciaal woord
14.30 uur:              Dick Heuvelman –  Hij had een droom: “De grootste wielerevenementen ter wereld naar Nederland halen”. Dick Heuvelman heeft deze dromen omzet tot realiteit door uiteindelijk de Vuelta en de Giro naar Nederland te halen. Dhr. Heuvelman zal zijn geheim met ons delen. Hoe krijg je dergelijke dromen gerealiseerd.

– Pauze –

15.30 uur:               Robbert Klaver – Het ontstaan van het  ‘Barcelona-model’ in de stad Groningen en de duurzame plannen van FC Groningen. Een duurzaam model dat moet leiden tot landskampioenschappen in verschillende taken van sport? Dhr. Klaver zal ons uitleggen hoe het idee is ontstaan en wordt gerealiseerd.
16.15 uur:               Forum
17.00 uur:              Afsluiting & Borrel

Kosten:
Gratis:  voor de leden van de Alumnivereniging Sportmanagement Groningen
€ 25 per persoon voor niet-leden
(afgestudeerd, maar nog geen lid van de Alumnivereniging Sportmanagement? Meld je nu aan als lid en betaal geen entree voor het symposium)

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden voor het symposium door een e-mail te sturen met uw naam, adres, telefoonnummer en huidige werkgever naar aanmelden@alumnisportmanagement.nl

Last modified: 20 oktober 2011

Geef een reactie